duminică, 31 mai 2009

Lumea lor!!!!

Si pentru ca nu sunt eu in masura a "trancani"despre un subiect atat de delicat, am sa scriu doar cateva randuri despre copii autisti.
Sunt adorabili, normali ca toti copii din lume doar ca traiesc in lumea lor.
Am avut ocazia sa-i vad .....si m-au impresionat pana la lacrimi.
Dar cel mai mult m-au impresionat parintii acestora de cata putere au sa lupte in primul rand cu sistemul tarii noastre de tot cacatul!; caci nimeni la noi nu da 2 lei pe durerea parintilor, pentru educatia intr-un mediu normal si la un loc cu toti copii, stim numai sa ridicam din umeri si sa multumim lui Dzeu ca nu avem noi problema asta la copii nostri.
In rest , copii sunt minunati ......si trebuie mult efort din partea noastra a tuturor pentru a-i readuce pe un fagas normal, intr-o societate normala si ei sa devina oameni normali precum suntem majoritatea.
Si mai este ceva ..acesti copii nu vorbesc poate cu noi ...in schim acestia vorbesc cu ingerii...ce frumos! Sunt intradevar deasupra tuturor!
Sa va traiasca copiii si la multe impliniri!!!!

4 comentarii:

  1. frumoase cuvinte. dar deja eu sunt obisnuit cu sufletul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi as dori ca sufletul meu sa fie mult mai frumos....as dori sa mi platesc toate pacatele ..aici...jos...pe pamant...sa nu transmit nimik mai departe....mi as dori ca ...copii mei sa se bucure din plin de viata si sa nu porneasca la drum cu sechele...atat imi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu cred in transmiterea pacatelor ereditar.
    nu cred intr-un dumnezeu care sa faca asta. sa transmita copiilor pacatele parintilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu Dzeu face asta ci insasi noi prin actiunile/inactiunile/gandurile/delasarea noastra.....daca nu apuci sa platesti ...ei bine atunci se declanseaza legea compensatiei!

    RăspundețiȘtergere