duminică, 5 aprilie 2009

VAMPIRI vs. VARCOLACI?????? Hmmmm.....DELICIOS!

Pentru ca am primit o invitatie la film, de la un camarad nou cunoscut, mi-am zis de ce nu? sa-i onorez aceasta invitatie. Bun si facut.
Locatia era ( nu va incruntati!) la PLAZA (mda...nici mie nu-mi place) si pentru ca din principiu urasc astfel de "locatii", l-am rugat sa vizionam filmul (bineinteles ales de mine) in jur de orele 14.00, pentru ca asa PLAZA, este "libera" de anumite personaje colorate si mai animata e acele persoane care intradevar vin "cu treaba" pe acolo.
Zis si facut!
Pe drum sa constat ca el (barbatul) vrea un anumit film ce rula cu numele de "UNDERWORLD -Rise of the Lycans", bineinteles ca m-am rasfatat prin a ma stramba usor ( aveam idee de acest film ..parca partea a II-a, unde actiunea era stearpa, cu multe arme avansate tehnologic, unde nu-si aveau rostul nici vampirii nici varcolacii pentru ca mai mult se impuscau sau ceva de genul asta), asadar vazand strambatura mea, mi-a propus sa dam cu banul.
Am dat noi cu banul, insa dupa cum imi cunosc norocul, bineinteles ca -barbatul- a castigat.
Si am pornit cu inima stransa catre sala unde rula pelicula.
Inca din primele secvente am fost captivata de film! Si am sa va spun si de ce nici urma de arme decat sageti, nici urma de tehnologie sau vampe gata sa se omoare intre ele, NU.
Totul este o forta BRUTA, PRIMITIVA, acea lupta corp la corp intre animale si vampiri.
Fascinant este ca animale fiind (varcolacii) tot aveau "retineri in a face rau" mai ales daca era implicata PERSOANA IUBITA!!! FASCINANT de-a dreptul.
Bineinteles ca m-am cait in fata camaradului si ca totusi destinul a fost de partea mea, pana la urma.
Vi-l recomand cu mare caldura, acelora dintre voi care iubeste acea forta "neprelucrata de noua tehnologie" -armele-.
Si pentru femei ce tanjesc dupa acea protectie a unui barbat (chiar si imaginara), va recomand "Babylon" cu remarcabilul Vin Diesel, macar imaginatia nu ne-o opreste nimeni- de remarcat jocul actoricesc al sau, caci subiectul este "neoriginal".
Asadar, vizionare placuta!!!! ...a era sa uita multumesc Mircea pentru acest film!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu